Windows 11 Home

Windows 10 Home

€ 99,00
Inclusief belasting
Aantal

  • Eenmalig aanschaffen, geen abonnement! Eenmalig aanschaffen, geen abonnement!
  • Direct geleverd per e-mail Direct geleverd per e-mail
  • Stappenplan voor installatie Stappenplan voor installatie
  • Levenslange licentie Levenslange licentie

Het nieuwe besturingssysteem Windows 11 Home biedt zowel geavanceerde gebruikers en beginners, zoals de naam al aangeeft "Thuis- Gebruik" een optimale computer ondersteuning. Zoals als elke eerdere versie van de "Home" versie biedt Microsoft Windows 10 een zeer gebruiksvriendelijk nieuw oppervlak aan. Bovendien past Win 11 Home zich afhankelijk aan het gebruikte platform aan de eigenschappen aan. Het systeem van de besturingssysteem Windows 11 Home zijn hetzelfde als in de beide vorige versies van Windows 7 en 8.1. Om deze reden kunnen sommige oudere computers zonder problemen op Windows 10 draaien. 

Nieuwe functies in het besturingssysteem Windows 11 Home:

Naast optische veranderingen in het besturingssysteem Win 10 Home brengt het ook nieuwe functies met zich mee :

  •      Cortana : Assistent om het systeem te bedienen
  •        Microsoft Edge : Nieuwe internet browser ; verangt de vorige Internet Explorer
  •        Gezicht- en vingerafdrukherkenning ( indien bijbehorende apparaten beschikbaar zijn)
  •       Continuum : Tablet-mode voor touche apparaten.
  •        Windows Holographic : applicatieplatform ontwikkeld voor de HoloLens - Databril  (virtual reality bril) 

Programma’s en Games

De gebruikelijke programma’s voor de kalender, mail, muziek, video's en afbeeldingen zijn ook opgenomen in het besturingssysteem van MS Windows 10 Home. Een andere nieuwe functie die Windows 10 Home met zich meebrengt is de nieuwe DirectX 12. De games zijn hierdoor grafisch nog beter ondersteund. Daarnaast is met de nieuwe functie mogelijk om Xbox one spellen op de computer of op uw thuisnetwerk te spelen of streamen. Hierdoor ervaart u een prestatieverbetering in het systeem.

Functie innovaties in het besturingssysteem van Windows 10 Home

Het vertrouwde start menu is herzien in Microsoft Windows 10 Home en biedt nu ook een pagina gebied aan die u zelf kunt invullen met afzonderlijke functies. Zelfs de desktop in het nieuwe besturingssysteem van Windows 10 Home beschikt nieuwe functies, om meerdere virtuele desktop te beheren voor verschillende gebieden. De Win 10 Home store is voor alle versies vereenvoudigd en ook aangepast. 

Beveiliging en privacy 

Met betrekking tot de veiligheid ondersteunt het besturingssysteem MS Windows 10 Home de standaard 2.0 van de FIDO-Alliance for Internet Authentication. In loop van de biometrische authenticatie is ‘’Microsoft Hello’’ ingevoerd, die het mogelijk maakt aan te melden zonder wachtwoord. Op het gebied van bescherming en veiligheid van gegevens in het besturingssysteem Win 10 Home is ten opzichte van de vorige versies, een grotere vrijheid van keuze beschikbaar. In de systeeminstellingen heeft u de mogelijkheid om alle verbindingen die Microsoft maakt aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld de keuze maken waar u persoonlijk feedback van verkrijgt.

Optimale ondersteuning door Microsoft Windows 10 Home

In de toekomst is het volgens Microsoft mogelijk dat er geen andere Windows versie meer uitkomt. In plaats daarvan komt Windows met meer servicegerichte oplossingen. Dat betekent dat Windows Home kopers, de updates niet alleen in vorm van probleempunten en bug fixes uitkomt, maar ook nieuwe functies die op het moment van de aankoop nog niet beschikbaar waren te ontvangen. 

 WINDOWS 10 HOME - SYSTEEMVEREISTEN

Platform

    Windows 

Ondersteunde besturingssystemen

  Windows 10

Processor

 Processor of SoC met minimaal 1GHz

Werkgeheugen

 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bit

Schijfruimte

 16 GB voor 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem

Grafische kaart

 DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver

 

Windows 10 Home kopen is veilig en eenvoudig.

Vul in het scherm je e-mailadres in en geef aan hoeveel pakketten je wilt ontvangen. Kies de door jou gewenste betaalmethode en kies je bank. Klik hierna op de groene button en volg de instructies op het scherm. Na het afronden van je betaling ontvang je binnen 24 uur  jouw productcode op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze code zie je ook op je scherm zodat je deze meteen kunt kopiëren of noteren. Let er op dat wanneer je kiest om te betalen via een bankoverschrijving de verwerking van jouw betaling tot drie werkdagen in beslag kan nemen. Je zult in dat geval de productcode pas na verwerking van je betaling ontvangen.

Windows 10 home installeren Na aankoop van jouw Windows 10 Home pakket ontvang je een e-mail met de productcode voor het door jou aangeschafte pakket en de link voor de handleiding waarin wordt uitgelegd om het product te downloaden, installeren en activeren.

Support:

Mocht u er niet uitkomen dan bieden wij u graag support aan om u verder te helpen met uw product en daarbij het succesvol te laten activeren zodat u gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! Windows 10 Home:

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Write your review

11 andere producten in dezelfde categorie: