Windows 10 PRO

€ 20,00
Inclusief belasting
Aantal

  • Eenmalig aanschaffen, geen abonnement! Eenmalig aanschaffen, geen abonnement!
  • Direct geleverd per e-mail Direct geleverd per e-mail
  • Stappenplan voor installatie Stappenplan voor installatie
  • Levenslange licentie Levenslange licentie

Windows 10 Pro is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, die special is ontwikkeld voor professionele gebruikers en bedrijven. Afgezien van de gebruike apparatuur zoals computers en laptops waar Win 10 Pro op draait, zijn ook draagbare apparaten voorzien van dit besturingssysteem. Hiermee is Microsoft Windows 10 Pro op elke draagbare apparaat met zijn functies beschikbaar, die optimale omstandigheden ondersteunt voor een professionele gebruiker. 

Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 Pro biedt vooral voor gevorderde gebruikers als bedrijven een optimale computerondersteuning. Het Win 10 Pro besturingssysteem draait net als de recentere versies met een gebruiksvriendelijke en moderne omgangsvorm. Microsoft Windows 10 Pro past zich ook goed aan elk apparaat en zijn eigenschappen. Wat het besturingssysteem Windows 10 Pro aangaat, is het tenopzichte van Windows 7 en 8.1 niet veel veranderd. Hierdoor kunnen oudere computers en apparatuur zonder problemen Win 10 Pro aan en is dit zeer gunstig in een verandering van een bedrijf.  

Nieuwe functies in het besturingssysteem Windows 10 Pro

Het besturingssysteem Windows 10 Pro biedt haar gebruikers zogenaamde ‘’Business-Functies’’, zoals domein toevoegen, Groep Policy Management, BitLocker, enterprise –modus voor Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, een toegewijde Access 8.1 en een Hyper-V-Client. Bovendien neemt het besturingssysteem Win 10 Pro ook algemene nieuwe functies en programma’s met zich mee:

  • Cortana : Assistent om het systeem te bedienen

  • Microsoft Edge : Nieuwe internet browser ; vervangt de vorige Internet Explorer

  • Gezicht- en vingerafdrukherkenning ( indien bijbehorende apparaten beschikbaar zijn)

  • Continuum : Tablet-mode voor touch apparaten.

  • Windows Holographic : applicatieplatform ontwikkeld voor de HoloLens - Databril  (virtual reality bril)

Gebruikelijke programma’s voor e-mail, agenda’s, muziek, afbeeldingen en video’s en de nieuwe DirectX 12 Graphics voor optimalisatie zijn ook in het besturingssysteem Windows 10 Pro meegeleverd. Bovendien is in de Win 10 Pro versie de mogelijkheid er om de cloud-gebaseerde identiteits- en toegangsbeheer service Azure Active Directory te gebruiken. Met behulp van een eenmalige aanmelding krijgen gebruikers toegang tot tal van cloud SaaS-applicaties zoals DropBox, Office 365 en Concur. 

Functie innovaties in het besturingssysteem van Windows 10 Home

In Win 10 Pro, maar ook in de Home versie is de Start menu herzien. Het biedt nu een reeks van tegels aan die afzonderlijk kunnen worden versierd met verschillende functies. Zelfs het bureaublad van het besturingssysteem Windows 10 Pro heeft de nieuwe functie en de mogelijkheid om meerdere virtuele desktops voor verschillende toepassingen te creëren. Microsoft Windows 10 Pro biedt ook extra toegang tot een Business-Store.

Beveiliging en privacy 

Met betrekking tot de veiligheid ondersteunt het besturingssysteem Windows 10 Pro de standaard 2.0 van de FIDO-Alliance for Internet Authentication. Ook het programma ‘’Microsoft Hello’’ die biometrische authenticatie wachtwoord ondersteunt is dit gratis applicatie ook geïntroduceerd. Als het om bescherming van gegevens gaat, heeft Microsoft Windows 10 Pro de Version Enterprise Data Protection aan het platform toegevoegd. 

Professionele computer ondersteuning voor Microsoft Windows 10 Pro

Windows zal in de toekomst alleen servicegericht optreden, vandaar dat er na Windows 10 geen nieuwe Windows versie meer gepland staat. Daarmee richt Microsoft zich niet alleen op optimalisatie van het systeem en probleemoplossend. Het principe ‘‘Windows as a Service‘‘ bevat dan ook nieuwe functies die niet waren opgenomen op moment van aankoop. Hiermee wordt Windows 10 voortdurend uitgebreid en verbeterd. 

 WINDOWS 10 PRO - SYSTEEMVEREISTEN

Platform

 Windows 

Ondersteunde besturingssystemen

 Windows 10

Prozessor

 Processor of SoC met minimaal 1GHz

Werkgeheugen

 1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bit

Schijfruimte

 16 GB voor 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem

Grafische kaart

 DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver

 

 

Windows 10 Pro kopen is veilig en eenvoudig.

Vul in het scherm je e-mailadres in en geef aan hoeveel pakketten je wilt ontvangen. Kies de door jou gewenste betaalmethode en kies je bank. Klik hierna op de groene button en volg de instructies op het scherm. Na het afronden van je betaling ontvang je binnen 24 uur  jouw productcode op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze code zie je ook op je scherm zodat je deze meteen kunt kopiëren of noteren. Let er op dat wanneer je kiest om te betalen via een bankoverschrijving de verwerking van jouw betaling tot drie werkdagen in beslag kan nemen. Je zult in dat geval de productcode pas na verwerking van je betaling ontvangen.

 

Windows 10 home installeren Na aankoop van jouw Windows 10 Pro pakket ontvang je een e-mail met de productcode voor het door jou aangeschafte pakket en de link voor de handleiding waarin wordt uitgelegd om het product te downloaden, installeren en activeren.

 

Support:

Mocht u er niet uitkomen dan bieden wij u graag support aan om u verder te helpen met uw product en daarbij het succesvol te laten activeren zodat u gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! Windows 10 Pro:

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Write your review

11 andere producten in dezelfde categorie: