McAfee AntiVirus Plus

€ 19,95
Inclusief belasting
Aantal
Niet op voorraad

  • Eenmalig aanschaffen, geen abonnement! Eenmalig aanschaffen, geen abonnement!
  • Direct geleverd per e-mail Direct geleverd per e-mail
  • Stappenplan voor installatie Stappenplan voor installatie
  • Levenslange licentie Levenslange licentie

Met McAfee Total Protection kunt u vertrouwen op premium antivirus-, identiteits- en privacy beveiliging voor pc's,

McAfee Total Protection is het meest uitgebreide pakket van McAfee voor thuisgebruik. Hiermee verzekert u zichzelf en uw gezin van de hoogst mogelijke beveiligingsgraad die McAfee te bieden heeft. Het unieke van Total Protection is de True Key by Intel Security: Herkent uw gezicht of vingerafdruk, beveiligt uw wachtwoorden en meldt u onmiddellijk aan bij uw websites en apps op al uw computers. McAfee Total Protection beschermt 1 apparaten en heeft een looptijd van 1 jaar. 

 

Bekroonde antivirus: Het blokkeer virussen en daarbij ook malware, ransomware, spyware, ongewenste programma’s die op uw computer staan en daarbij meer programma’s op uw pc.

McAfee® WebAdvisor: Het waarschuwt u zodra u een website bezoekt en daarbij ook helpt gevaarlijke downloads en phishing aanvallen te voorkomen en biedt zoekclassificaties, controleert of uw firewall en antivirus zijn geactiveerd, scant uw downloads en waarschuwt u als er een bekende bedreiging is, en zorgt ervoor dat dit ook blokkeert

McAfee® Shredder™: Beschermt uw identiteit en privacy die op uw pc staan door belangrijke bestanden permanent van uw pc te verwijderen: ideaal voor belastinggegevens, login van uw bankomgeving, financiële gegevens en andere persoonlijke bestanden.

Beveiligingsbeheerconsole: Helpt u bij het beheer van uw beveiliging van al uw apparaten via een gebruiksvriendelijke webpagina.

True Key™ by Intel Security: Herkent uw gezicht of vingerafdruk, beveiligt uw wachtwoorden en meldt u onmiddellijk aan bij uw websites en apps op al uw apparaten (1 gebruikersaccount).

 

De talen die beschikbaar zijn: Nederland,  Engels,  Spaans,  Duits, Italiaans en Frans.

Levering:

Bij dit pakket zit u niet vast aan maandelijks abonnement kosten, maar eenmalig kosten. U dient wel elk jaar een nieuwe aan te schaffen. 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Write your review

11 andere producten in dezelfde categorie: