Office 2019 professional plus

Microsoft Office 2019 Professional Plus is het nieuwste pakket van Microsoft op dit moment. Je schaft het pakket maar één keer aan en kunt hem voor de rest van je leven gebruiken. Na de aankoop kun je direct aan de slag met vertrouwde toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint. Je ontvangt de licentiesleutel per e-mail. Met de instructies die je ontvangt bij de licentiesleutel kun je Office 2019 Professional Plus downloaden en installeren.

€ 59,95
Inclusief belasting
Aantal

  • Eenmalig aanschaffen, geen abonnement! Eenmalig aanschaffen, geen abonnement!
  • Direct geleverd per e-mail Direct geleverd per e-mail
  • Stappenplan voor installatie Stappenplan voor installatie
  • Levenslange licentie Levenslange licentie

Microsoft Office Professional Plus 2019 (ook wel Office 2019 Professional Plus genoemd) is het ideale pakket wanneer je gebruik wilt maken van Microsoft Office 2019, maar geen abonnement wilt. Microsoft Office Professional Plus 2019 is een eenmalige aankoop voor één apparaat. De licentie is uitsluitend bestemd voor thuisgebruik of voor gebruik gerelateerd aan een business.

Omdat Microsoft Office Professional Plus 2019 een eenmalige aanschaf is en geen abonnement heeft het geen upgrades. Wel heeft dit pakket beveiligingsupdates.

Met Microsoft Office Home & Business 2019 beschik je over de klassieke Office 2019 versies van de aps

• Microsoft Word 2019
• Microsoft Excel 2019
• Microsoft PowerPoint 2019
• Microsoft Outlook 2019
• Microsoft Access 2019
• Microsoft Publisher 2019

   Skype for Business 2019

Office 2019 Professional Plus is geschikt voor Windows 10 en is het ideale pakket voor Professionals en Business die gebruik willen maken van de klassieke Office-apps voor Windows 10 zoals Word, Excel, Outlook, Access, Publisher, PowerPoint en Skype for Business.

Office 2019 Professional Plus bevat een Skype voor ondernemers, Wil je wel een skype.

Microsoft Office Professional Plus 2019 kopen is veilig en eenvoudig.

Vul in het scherm je e-mailadres in en geef aan hoeveel pakketten je wilt ontvangen. Kies de door jou gewenste betaalmethode en kies je bank. Klik hierna op de groene button en volg de instructies op het scherm. Na het afronden van je betaling ontvang je binnen 24 uur  jouw productcode op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze code zie je ook op je scherm zodat je deze meteen kunt kopiëren of noteren. Let er op dat wanneer je kiest om te betalen via een bankoverschrijving de verwerking van jouw betaling tot drie werkdagen in beslag kan nemen. Je zult in dat geval de productcode pas na verwerking van je betaling ontvangen.

Microsoft Office Professional Plus 2019 installeren Na aankoop van jouw Professional Plus 2019 pakket ontvang je een e-mail met de productcode voor het door jou aangeschafte pakket en de link voor de handleiding waarin wordt uitgelegd om het product te downloaden, installeren en activeren.

Support:

Mocht u er niet uitkomen dan bieden wij kosteloos support aan om u verder te helpen met uw product en het succesvol te laten activeren en u gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst!

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Write your review

11 andere producten in dezelfde categorie: